GRATIS LEVERING

Brug Appen

Brug vores app for at styre MyHummys funktioner, nemt og intuitivt.

5 rodzajów szumu

Vælg type af summen
Vælg mellem: Hvid, lyserød, bankende hjerte, regn og havbølger.

Czujnik snu

Indstil søvn sensor
Når bamsens søvnsensor registrerer støj, for eksempel i forbindelse med at din baby græder, vil MyHummy aktivere sin summen, og du vil modtage en notifikation på din telefon.

Czas szumienia

Indstil ønsket tidsinterval
I appen er det muligt selv at justere i hvor lang tid MyHummy skal være aktiv, helt op til 12 timer non-stop. Vælg selv hvor meget din baby har brug for.

Album zdjęć

Opret et fotoalbum
Saml alle de uforglemmelige øjeblikke i et flot fotoalbum, og tilføj sjove klistermærker som du kan dele med dine kære.

Serduszko

Alt under kontrol
Det er muligt selv at justere lyd, samt kontrollere bamsens batteriniveau.

App Store Google Play

FAQ

Sådan oplades en myHummy med lampe?

Sørg venligst for at oplade det med en 5V oplader og ikke for eksempel ved at tilslutte det til din bærbare computer. Dette resulterer i suboptimal opladning.

Kontroller, at ON/OFF-knappen på siden af lydenheden er tændt.

For en fuld opladning skal du lade lydenheden oplade i 2 timer, indtil den røde lampe skifter til grønt lys.

Hvor længe holder batteriet til myHummy med lys?

myHummy med lys blev designet til at hjælpe babyen med at falde i søvn og falde til ro, hvis hun vågner op om natten, men ikke forblive tændt hele natten, da dette ville forstyrre døgnrytmen. I overensstemmelse med anbefalingerne fra specialister anbefaler vi at slukke lyset, når babyen er faldet i søvn. Lyset slukker automatisk efter 2 timer. Her er et skøn over batteriets levetid afhængigt af funktionen (hvis batteriet er fuldt opladet, ved hjælp af det USB-kabel, der medfølger i pakken):

Opladning: 2 timer

Lampe alene uden afbrydelse (uanset farve): 6 timer

Lampe + lyd: 5 timer

Sensor alene: 17 timer +

Hvor lang tid varer afspilningstiden for myHummy med lys?

Lyden i myHummy med lys afspilles i 30 minutter. Efter grundige undersøgelser med familier, der brugte myHummy, ændrede vi varigheden af lydene til 30 minutter, da dette er den ideelle varighed for at hjælpe de fleste babyer med at falde i søvn. Hvis din baby stadig er urolig efter 30 minutter med myHummy's støj/melodier, kan du aktivere søvn sensor-tilstanden eller tænde for lyden manuelt.

Der er en mærkelig, klikkende lyd, når jeg vælger vibrationer.

Hvad skal jeg gøre?

Kontakt venligst kundesupport og send os en video, der viser problemet. Send også gerne et billede af mærkatet på lydenheden, der viser batchnummeret, så vi kan indsamle information.

Hvordan skifter jeg lydene på myHummy med lys?

Vær venlig at sikre dig, at lydenheden er korrekt opladet. Tryk på lydknappen to gange i træk for at skifte lyden.

Hvordan aktiveres søvnssensoren i myHummy med lys?

For at programmere din søvnssensor skal du først vælge et hvidt støj (ikke en melodi eller vibrationer) og derefter trykke på begge knapper (lyd- og lysknapperne) samtidigt, indtil lyset skifter til blåt og begynder at blinke. Dette betyder, at søvnssensoren er blevet programmeret. Du må ikke trykke på lydknappen igen, da dette vil deaktivere søvnssensoren.

Hvordan aktiveres vibrationer?

Vibrationsfunktionen kan ikke kombineres med de andre lyde og melodier. Det er en af vores lydvalg, så tryk venligst to gange i træk på lydknappen, indtil du når vibrationerne (efter de hvide støje).

Hvordan reguleres lydstyrken på myHummy med lys?

Vær venlig at sikre dig, at lydenheden er korrekt opladet. Nu kan du styre lydstyrken ved at trykke og ikke slippe lydknappen, indtil lydstyrken øges. Når den når sin maksimale lydstyrke, vil den begynde at falde igen. Slip trykket, når du når den ønskede lydstyrke.

Bluetooth er ikke aktiveret på denne enhed. Hvad skal jeg gøre?

Sørg for at Bluetooth er aktiveret på din telefon.

Der er ikke forbindelse med enheden. Hvad skal jeg gøre?

Den bluetooth teknologi som MyHummy er lavet i, har sine egne begrænsninger, det vil sige både rækkevidde og responstid. Applikationen har forbindelse når det lille MyHummy ikon lyser, er ikonet gråt, er der ikke forbindelse. Bemærk iøvrigt at Bluetooth skal være slået til på din telefon.

Hvad skal jeg gøre hvis sove sensoren er for følsom?

Er du i tvivl om at søvn sensoren fungerer korrekt, bedes du kontakte os på app.support@myhummy.dk for hjælp til justering af enheden.

Fungerer applikationen med en ældre version af MyHummy?

MyHummy applikationen fungerer med mekanisme modellen MB01 og MB02 - en hjerteformet mekanisme med et hvidt bamsehoved. Andre mekanismer er ikke i stand til at oprette forbindelse med applikationen.

Hvorfor kan jeg ikke downloade appen?

Applikationen fungerer kun på enheder med Android version 4.4 og nyere eller med iOS 8.0 og nyere versioner. Sørg for, at du har den rigtige version af Android-operativsystemet.