GRATIS LEVERING

Returnerer

Levering inden for Danmark er gratis.

Returprocedure

  1. Udfyldelse af Formular: Udfyld nedenstående returformular ved at angive alle påkrævede oplysninger.
    Fortrydelsesformularmodel
  2. Vedlæg Formular: Vedlæg den udfyldte returformular sammen med det returnerede produkt.
  3. Information om Retur: Send en e-mail til support@myhummy.com og informer os om din beslutning om at trække dig fra aftalen. Angiv dit fulde navn, ordrenummer og ordredato i e-mailen. Efter kontakt vil du modtage en forsendelsesetiket.
  4. Forsendelse af Produkt: Pak produktet sammen med returformularen og send det til vores adresse ved hjælp af den modtagne forsendelsesetiket. Returen er gratis.

Fortrydelsesret:

Du har 14 dage til at benytte dig af fortrydelsesretten uden at angive nogen grund. Denne periode regnes fra den dag, du modtager produktet. Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl, bedes du kontakte os på e-mailadressen support@myhummy.com.

Ved annullering af nærværende aftale forpligter vi os til at refundere alle modtagne betalinger fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage efter modtagelsen af returpakken.
Vi vil foretage tilbagebetalingen ved hjælp af samme betalingsmetode, som du anvendte i den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt accepterer en anden løsning; i så fald pålægges du ikke nogen yderligere gebyrer i forbindelse med tilbagebetalingen.

Vi forbeholder os ret til at tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur eller indtil du har fremlagt dokumentation for returneringen, afhængigt af hvad der sker først.
Du skal returnere eller overdrage varen til os uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 2 uger efter den dag, hvor du informerede os om din beslutning om at træde tilbage fra nærværende aftale. Fristen overholdes, hvis du returnerer varen inden udløbet af den 2-ugers periode.
Du hæfter kun for eventuel værdiforringelse af varen, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktionalitet. 

Adresse for returnering af varen:
myHummy
Jamno 73b
99-400 Łowicz
POLSKA