FAQ

Hvordan oplader jeg en myHummy med lys?

Sørg venligst for at bruge det USB-kabel, der fulgte med din myHummy, eller et USB-C-kabel, og ikke en anden type USB-kabel.

Sørg venligst for at oplade den med en 5V oplader og ikke f.eks. ved at tilslutte den til din bærbare computer. Dette resulterer i suboptimal opladning.

Tjek, at ON/OFF-knappen på siden af lydenheden er tændt.

For en fuld opladning skal du lade lydenheden oplade i 2 timer, indtil den røde lampe skifter til grønt lys.

Hvor længe varer batteriet i myHummy med lys?

myHummy med lys blev designet til at hjælpe babyen med at falde i søvn og falde til ro, hvis hun vågner op om natten, men ikke forblive tændt hele natten, da dette ville forstyrre døgnrytmen. I overensstemmelse med specialisters anbefalinger anbefaler vi at slukke lyset, når babyen er faldet i søvn. Lyset slukker automatisk efter 2 timer.

Her er et skøn over batteriets levetid afhængigt af funktionen (hvis batteriet er fuldt opladet ved hjælp af det USB-kabel, vi inkluderer i pakken):

Opladning: 2 timer

Lampe alene uden afbrydelse (uanset farve): 6 timer

Lampe + lyd: 5 timer

Sensor alene: 17 timer +

Hvor lang tid varer afspilningstiden for myHummy med lys?

Lydene i myHummy med lys afspilles i 30 minutter. Efter grundig forskning med familier, der brugte myHummy, ændrede vi varigheden af lydene til 30 minutter, da dette er den ideelle varighed for at hjælpe de fleste babyer med at falde i søvn. Hvis din baby stadig er urolig efter 30 minutter med myHummy's støj/melodier, kan du aktivere søvn sensor-tilstanden eller tænde for lyden manuelt.

Der er en underlig, klikkende lyd, når jeg vælger vibrationer. Hvad skal jeg gøre?

Kontakt venligst kundesupport og send os en video, der viser problemet. Send også gerne et billede af mærkatet på lydenheden, der viser batchnummeret, så vi kan indsamle information.

Hvordan skifter jeg lydene på myHummy med lys? Sørg venligst for, at lydenheden er korrekt opladet. Tryk på lydknappen to gange i træk for at skifte lyden.

Hvordan aktiverer jeg søvnsensoren i myHummy med lys?

For at programmere din søvnsensor skal du først vælge et hvidt støj (ikke en melodi eller vibrationer) og derefter trykke på begge knapper (lyd- og lysknapperne) samtidigt, indtil lyset bliver blåt og begynder at blinke. Dette betyder, at søvnsensoren er blevet programmeret. Du må ikke trykke på lydknappen igen, da dette vil deaktivere søvnsensoren.

Hvordan aktiverer jeg vibrationer?

Vibrationsfunktionen kan ikke kombineres med de andre lyde og melodier. Det er en af vores lydvalg, så tryk venligst to gange i træk på lydknappen, indtil du når vibrationerne (efter de hvide støje).

Hvordan regulerer jeg lydstyrken på myHummy med lys?

Sørg venligst for, at lydenheden er korrekt opladet.

Nu kan du styre lydstyrken ved at trykke og ikke slippe lydknappen, indtil lydstyrken øges. Når den når maksimal lydstyrke, begynder den at falde igen. Slip trykket, når du når den ønskede lydstyrke.