Hvordan lyder MyHummy?

5 forskellige slags lyde  

Hver MyHummy udsender 5 forskellige slags summen. Hvid støj, lyserød støj, lyden af et bankende hjerte (som i mors mave), lyden af havbølger og lyden af regn.

Det summende hjerte

Vælg et summende hjerte til din MyHummy.
GRUNDLÆGGENDE MEKANISME

5 slags lyde automatisk dæmpning efter 60 minutter justerbar lydstyrke betjenes via en knap

Sovesensor
Non-Stop System

søvnsensor Non-Stop system 5 slags lyde 60 minutters hype justerbar lydstyrke betjenes via en knap

SOVNFØLER + APP

drift i app Non-Stop system 5 slags lyde automatisk dæmpning efter 60 minutter justerbar lydstyrke betjenes via en knap

Personliggør MyHummy

Vil du gerne have din MyHummy til at blive endnu mere speciel - indtast blot barnets navn, så sørger vi for at barnets navn kommer til at stå på bamsens mave.

Vælg en MyHummy

Indtast navn

Afsend ordre

se Mere

De summende bamser

Vores summende bamser består af 3 forskellige familier: Familien Søde, Familien Smarte og Familien Lulu.

Brug Appen

Brug vores app for at styre MyHummys funktioner, nemt og intuitivt.

FAQ

Kan MyHummy vaskes i vaskemaskinen?

Alle vores bamser er fremstillet af certificerede og godkendte materialer, som kan anvendes til nyfødte babyer. Alle bamser kan, efter at det mekaniske hjerte er fjernet, vaskes i vaskemaskinen

Hvor mange lydniveauer har MyHummy?

Inde i hver enkelt bamse findes 5 forskellige lydniveauer. Den ene er den hvide lyd som minder om lyden af en tørretumbler, støj fra lavere frekvenser, lyden af havbølger, faldende regn samt lyden af fostervand med et bankende hjerte. 

Hvor længe nynner MyHummy?

Bamserne er designet til at nynne i 60 minutter. Herefter begynder lyden langsomt at aftage, hvor den til sidst automatisk vil slukke.

Bamser med sove sensor går efter standby til standbytilstand. Begynder den lille baby at vågne og græde eller er der støj i lokalet, vil lyden automatisk starte igen. 


Er bamsen designet med sove sensor, findes der et ekstra sæt non-stop system, som gør det muligt for bamsen at nynne i op til 12 timer.

Hvordan starter Non-Stop systemet?

Ønsker du at bamsen skal blive ved med at nynne, skal du trykke på knappen tre gange indtil du hører et kort “bip”. For at afkoble Non-Stop systemet skal du slukke for bamsen.

Hvordan får MyHummy min baby til at sove?

Ved hjælp af en lille melodi som MyHummy udsender, vil din nyfødte baby let kunne falde til ro. Den såkaldte hvide melodi ligner til forveksling de lyde, som den lille baby kender fra lydende de hørte da de lå i deres mors mave.

Hvornår kan jeg anvende MyHummy?

MyHummy er designet til at kunne bruges af den nyfødte baby, men også af større børn. Den blide støj som bamsen udsender beroliger de små børn, også i forbindelse med kolik eller når barnets første tænder er på vej. 

Bamsen anvendes på hospitaler og på afdelinger for fortidligt fødte børn, hvor den har haft en positiv og beroligende effekt.

Hvordan fungerer appen i MyHummy?

Applikationen giver dig en unik mulighed for selv at betjene de forskellige funktioner ved hjælp af Bluetooth.

Priser & Certifikater