myHummy ® med babyens navn

Giv dit barn en smuk gave og et særligt minde i mange år fremover.

Sikre lyde, certificerede materialer

myHummy® opfylder alle europæiske sikkerhedsstandarder for legetøj. De er udelukkende fremstillet i Europa.

GRUNDLÆGGENDE MEKANISME

5 slags lyde automatisk dæmpning efter 60 minutter justerbar lydstyrke betjenes via en knap

Sovesensor
Non-Stop System

søvnsensor Non-Stop system 5 slags lyde 60 minutters hype justerbar lydstyrke betjenes via en knap

SOVNFØLER + APP

drift i app Non-Stop system 5 slags lyde automatisk dæmpning efter 60 minutter justerbar lydstyrke betjenes via en knap

Personliggør MyHummy

Vil du gøre din MyHummy endnu mere speciel? Du skal blot indtaste dit barns navn, så trykker vi det på kaninens øre.

Vælg en myHummy-kanin

Indtast navn

Afsend ordre

se Mere

De summende bamser

Vores summende bamser består af 3 forskellige familier: Familien Søde, Familien Smarte og Familien Lulu.

Brug Appen

Brug vores app for at styre MyHummys funktioner, nemt og intuitivt.

FAQ

Sådan oplades en myHummy med lampe?

Vær venlig at sikre dig, at du bruger det USB-kabel, der fulgte med din myHummy, eller et USB-C-kabel, og ikke en anden type USB-kabel.

Sørg venligst for at oplade det med en 5V oplader og ikke for eksempel ved at tilslutte det til din bærbare computer. Dette resulterer i suboptimal opladning.

Kontroller, at ON/OFF-knappen på siden af lydenheden er tændt.

For en fuld opladning skal du lade lydenheden oplade i 2 timer, indtil den røde lampe skifter til grønt lys.

Hvor længe holder batteriet til myHummy med lys?

myHummy med lys blev designet til at hjælpe babyen med at falde i søvn og falde til ro, hvis hun vågner op om natten, men ikke forblive tændt hele natten, da dette ville forstyrre døgnrytmen. I overensstemmelse med anbefalingerne fra specialister anbefaler vi at slukke lyset, når babyen er faldet i søvn. Lyset slukker automatisk efter 2 timer. Her er et skøn over batteriets levetid afhængigt af funktionen (hvis batteriet er fuldt opladet, ved hjælp af det USB-kabel, der medfølger i pakken):

Opladning: 2 timer

Lampe alene uden afbrydelse (uanset farve): 6 timer

Lampe + lyd: 5 timer

Sensor alene: 17 timer +

Hvor lang tid varer afspilningstiden for myHummy med lys?

Lyden i myHummy med lys afspilles i 30 minutter. Efter grundige undersøgelser med familier, der brugte myHummy, ændrede vi varigheden af lydene til 30 minutter, da dette er den ideelle varighed for at hjælpe de fleste babyer med at falde i søvn. Hvis din baby stadig er urolig efter 30 minutter med myHummy's støj/melodier, kan du aktivere søvn sensor-tilstanden eller tænde for lyden manuelt.

Der er en mærkelig, klikkende lyd, når jeg vælger vibrationer.

Hvad skal jeg gøre?

Kontakt venligst kundesupport og send os en video, der viser problemet. Send også gerne et billede af mærkatet på lydenheden, der viser batchnummeret, så vi kan indsamle information.

Hvordan skifter jeg lydene på myHummy med lys?

Vær venlig at sikre dig, at lydenheden er korrekt opladet. Tryk på lydknappen to gange i træk for at skifte lyden.

Hvordan aktiveres søvnssensoren i myHummy med lys?

For at programmere din søvnssensor skal du først vælge et hvidt støj (ikke en melodi eller vibrationer) og derefter trykke på begge knapper (lyd- og lysknapperne) samtidigt, indtil lyset skifter til blåt og begynder at blinke. Dette betyder, at søvnssensoren er blevet programmeret. Du må ikke trykke på lydknappen igen, da dette vil deaktivere søvnssensoren.

Hvordan aktiveres vibrationer?

Vibrationsfunktionen kan ikke kombineres med de andre lyde og melodier. Det er en af vores lydvalg, så tryk venligst to gange i træk på lydknappen, indtil du når vibrationerne (efter de hvide støje).

Hvordan reguleres lydstyrken på myHummy med lys?

Vær venlig at sikre dig, at lydenheden er korrekt opladet. Nu kan du styre lydstyrken ved at trykke og ikke slippe lydknappen, indtil lydstyrken øges. Når den når sin maksimale lydstyrke, vil den begynde at falde igen. Slip trykket, når du når den ønskede lydstyrke.

Kan MyHummy vaskes i vaskemaskinen?

Alle vores bamser er fremstillet af certificerede og godkendte materialer, som kan anvendes til nyfødte babyer. Alle bamser kan, efter at det mekaniske hjerte er fjernet, vaskes i vaskemaskinen

Hvor mange lydniveauer har MyHummy?

Inde i hver enkelt bamse findes 5 forskellige lydniveauer. Den ene er den hvide lyd som minder om lyden af en tørretumbler, støj fra lavere frekvenser, lyden af havbølger, faldende regn samt lyden af fostervand med et bankende hjerte. 

Hvor længe nynner MyHummy?

Bamserne er designet til at nynne i 60 minutter. Herefter begynder lyden langsomt at aftage, hvor den til sidst automatisk vil slukke.

Bamser med sove sensor går efter standby til standbytilstand. Begynder den lille baby at vågne og græde eller er der støj i lokalet, vil lyden automatisk starte igen. 


Er bamsen designet med sove sensor, findes der et ekstra sæt non-stop system, som gør det muligt for bamsen at nynne i op til 12 timer.

Hvordan starter Non-Stop systemet?

Ønsker du at bamsen skal blive ved med at nynne, skal du trykke på knappen tre gange indtil du hører et kort “bip”. For at afkoble Non-Stop systemet skal du slukke for bamsen.

Hvordan får MyHummy min baby til at sove?

Ved hjælp af en lille melodi som MyHummy udsender, vil din nyfødte baby let kunne falde til ro. Den såkaldte hvide melodi ligner til forveksling de lyde, som den lille baby kender fra lydende de hørte da de lå i deres mors mave.

Hvornår kan jeg anvende MyHummy?

MyHummy er designet til at kunne bruges af den nyfødte baby, men også af større børn. Den blide støj som bamsen udsender beroliger de små børn, også i forbindelse med kolik eller når barnets første tænder er på vej. 

Bamsen anvendes på hospitaler og på afdelinger for fortidligt fødte børn, hvor den har haft en positiv og beroligende effekt.

Hvordan fungerer appen i MyHummy?

Applikationen giver dig en unik mulighed for selv at betjene de forskellige funktioner ved hjælp af Bluetooth.

Priser & Certifikater