myHummy – RÆV DOU DOU MED LYS

5 i 1

5 i 1

3 LYDE MED SØVNESENSOR
3 melodier
NATSLYS I 2 FARVER
VIBRATIONER
USB-OPLADNING
SØVNESENSOR

+
419.00 DKK

Personliggør bamsen:

Personalisering:
Samlet pris: 419.00 DKK

myHummy med lys - lyde med søvnsensor, lys, beroligende melodier og vibrationer.

myHummy Dou Dou-ræven vil være fantastisk fra den første dag i babyens liv. Dou Dou er en kombination af en brummende bamse og et blødt tæppe. De magiske lyde fra bamsen hjælper den lille med at falde i søvn, da nyfødte stadig kan huske disse lyde fra deres mors mave. De forbinder disse lyde med varme og tryghed, så de hurtigt falder til ro og glider ind i drømmeland. Derfor vil Dou Dou være et ideelt første legetøj til den næste fase af babyens udvikling.

Dou Dou-rævens hoved kan oplyses blidt med et lys i 2 varme farver: hvid eller rød.

myHummys lydenhed afspiller 3 lyde: hvid støj, havbølger og støj fra mors mave. Babyer og småbørn elsker at sove med disse lyde - de falder hurtigere til ro og falder fredeligt i søvn. Efter 30 minutter slukkes lyden, og myHummy går i søvnsensortilstand - det betyder, at lydenheden tænder igen af sig selv, når din baby begynder at græde, eller der er støj i omgivelserne. 

myHummy afspiller også 3 smukke melodier, som hjælper større børn med at falde til ro inden sengetid.

Derudover har myHummy-lydenheden en vibrationsfunktion, der ligner et bankende hjerte, så dit barn kan føle, at det bliver holdt i mors eller fars favn.

Brummemekanismen har også en 2-farvet lysfunktion, der forsigtigt oplyser bamsens mave. 

Myhummy med lys er drevet af USB-opladning.

 

HVAD myHummy 5-i-1 KAN GØRE:

- 3 søvnfremkaldende lyde: hvid støj, havbølger og mumie-mavelyde

- 3 beroligende melodier

- 30 minutters afspilning

- hjerteslagslignende vibrationer

- lys i 2 farver, der oplyser bjørnens mave - denne funktion fungerer både uafhængigt og med lyden tændt

- USB-opladning - et USB type C-kabel er inkluderet i sættet. Det er nødvendigt at bruge en 5V netoplader for at oplade mekanismen sikkert.

 

Dimensioner på plysdyret: 35 cm x 32 cm x 7 cm

Sammensætning: 90% polyester, 10% bomuld

 

Sådan oplades en myHummy med lampe?

Vær venlig at sikre dig, at du bruger det USB-kabel, der fulgte med din myHummy, eller et USB-C-kabel, og ikke en anden type USB-kabel.

Sørg venligst for at oplade det med en 5V oplader og ikke for eksempel ved at tilslutte det til din bærbare computer. Dette resulterer i suboptimal opladning.

Kontroller, at ON/OFF-knappen på siden af lydenheden er tændt.

For en fuld opladning skal du lade lydenheden oplade i 2 timer, indtil den røde lampe skifter til grønt lys.

Hvor længe holder batteriet til myHummy med lys?

myHummy med lys blev designet til at hjælpe babyen med at falde i søvn og falde til ro, hvis hun vågner op om natten, men ikke forblive tændt hele natten, da dette ville forstyrre døgnrytmen. I overensstemmelse med anbefalingerne fra specialister anbefaler vi at slukke lyset, når babyen er faldet i søvn. Lyset slukker automatisk efter 2 timer. Her er et skøn over batteriets levetid afhængigt af funktionen (hvis batteriet er fuldt opladet, ved hjælp af det USB-kabel, der medfølger i pakken):

Opladning: 2 timer

Lampe alene uden afbrydelse (uanset farve): 6 timer

Lampe + lyd: 5 timer

Sensor alene: 17 timer +

Hvor lang tid varer afspilningstiden for myHummy med lys?

Lyden i myHummy med lys afspilles i 30 minutter. Efter grundige undersøgelser med familier, der brugte myHummy, ændrede vi varigheden af lydene til 30 minutter, da dette er den ideelle varighed for at hjælpe de fleste babyer med at falde i søvn. Hvis din baby stadig er urolig efter 30 minutter med myHummy's støj/melodier, kan du aktivere søvn sensor-tilstanden eller tænde for lyden manuelt.

Der er en mærkelig, klikkende lyd, når jeg vælger vibrationer.

Hvad skal jeg gøre?

Kontakt venligst kundesupport og send os en video, der viser problemet. Send også gerne et billede af mærkatet på lydenheden, der viser batchnummeret, så vi kan indsamle information.

Hvordan skifter jeg lydene på myHummy med lys?

Vær venlig at sikre dig, at lydenheden er korrekt opladet. Tryk på lydknappen to gange i træk for at skifte lyden.

Hvordan aktiveres søvnssensoren i myHummy med lys?

For at programmere din søvnssensor skal du først vælge et hvidt støj (ikke en melodi eller vibrationer) og derefter trykke på begge knapper (lyd- og lysknapperne) samtidigt, indtil lyset skifter til blåt og begynder at blinke. Dette betyder, at søvnssensoren er blevet programmeret. Du må ikke trykke på lydknappen igen, da dette vil deaktivere søvnssensoren.

Hvordan aktiveres vibrationer?

Vibrationsfunktionen kan ikke kombineres med de andre lyde og melodier. Det er en af vores lydvalg, så tryk venligst to gange i træk på lydknappen, indtil du når vibrationerne (efter de hvide støje).

Hvordan reguleres lydstyrken på myHummy med lys?

Vær venlig at sikre dig, at lydenheden er korrekt opladet. Nu kan du styre lydstyrken ved at trykke og ikke slippe lydknappen, indtil lydstyrken øges. Når den når sin maksimale lydstyrke, vil den begynde at falde igen. Slip trykket, når du når den ønskede lydstyrke.